Passion for wine

Evenemang

Ingenting är omöjligt

Det är svårt att tänka sig en bättre plats för bröllopsfesten eller barndopet än Cehlin Vingård. Vi kan lova att den natursköna miljön, de vackra och stilrena lokalerna och den goda maten kommer att bidra till en lyckad och minnesvärd händelse. Vi kan också erbjuda högklassig levande musik och underhållning för olika stämningslägen. Behöver ni ackompanjemangshjälp för ert sällskaps egna framträdande fixar vi det också.

Bara fantasin sätter stopp för vad du kan göra på Cehlin Vingård. Självklart passar aktiviteter med temat vin och vinodling väl in hos oss. Vi har glädjen att ha vinkännaren Kaj Björk knuten till vår verksamhet. Under hans ledning genomför vi flertalet vinprovningar under året, både för större och mindre sällskap. För er som är intresserade av vinodling och vintillverkning har vi ett stort kontaktnät med experter och inspirerande föredragshållare.

För konferenser erbjuder vi såväl full AV-utrustning som eget kök med kapacitet för heldagsarrangemang med frukost, fika, lunch och middag.

Vad är du och dina gäster intresserade av? Prova på, för en dag, att under handledning måla i olja eller akryl. Vi börjar på morgonen med fika och avslutar med en trevlig middag ute eller inne beroende på årstid och väder.

Cehlin Vingård ligger inte långt från Torsebro Krutbruk, en fascinerande bruksmiljö med ett halvt förvildat parkområde med bruks- och mangårdsbyggnader från 1700-talet. Vi ordnar en guidad promenad, med eller utan aktiviteter.

Cehlin Vingård ligger inte bara vid Helge å utan praktiskt taget i ån – vår veranda sticker ut över forsens virvlar! Vill ni fiska ordnar vi dagskort och båt. Eller hyr ni kanoter hos oss och ge er av på upptäcktsfärd i området. Torsebro är en del av fantastiska Kristianstad Vattenrike, ett skyddat område vars centrala delar består ett 35 km långt våtmarksområde längs Helge å, från Torsebro ner till Hanöbukten och Östersjön. Klicka på länken här nedan och läs mer om Kristianstad Vattenrike.

Under sommaren finns det i Torsebro ett friluftsbad med en 25-metersbassäng och kiosk samt en grustennisbana; allt på promenadavstånd.

För de golfintresserade kan vi inom en radie på 30 km avstånd erbjuda inte mindre än 10 golfbanor. Araslövs Golf ligger bara några kilometer från Cehlin Vingård. Varför inte planera en konferens med fika, förmiddagsarbete och lunch på vingården, golf på eftermiddagen och sedan tillbaka till vingården för en trevlig kväll med vinprovning och middag!

På vår facebooksida kan du följa våra evenemang och kanske inspireras till ett eget besök eller eget evenemang hos oss. Där kan du också prenumerera på nyheter från Cehlin Vingård, om du vill hålla dig uppdaterad med vad som händer hos oss.

Ingenting är omöjligt, ej heller på Cehlin Vingård! Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina önskemål och idéer, så tar vi tillsammans fram ditt önske-evenemang! Vi älskar att göra vårt allra bästa för att du och dina gäster ska bli riktigt nöjda hos oss.